Applestore : Surrey



Private house and landscaped park located in the Green Belt.

The project has a rural setting and
works with the idea of
“object within the landscape”

The scheme comprises a swimming
pool, gym, office and stables which
were all constructed under the rules
of “Permitted Development” and at
the heart of the site is a new house
which replaces an existing dwelling

The landscape is structured spatially
through a series of geometric layers

The primary axis links existing planting with new insertions into the landscape

Early massing study exploring the relationship between the main house
and outbuildings constructed under
the rules of 'Permitted Development'

Applestore : Surrey



Private house and landscaped park located in the Green Belt.

The project has a rural setting and
works with the idea of
“object within the landscape”

The scheme comprises a swimming
pool, gym, office and stables which
were all constructed under the rules
of “Permitted Development” and at
the heart of the site is a new house
which replaces an existing dwelling

The landscape is structured spatially
through a series of geometric layers

The primary axis links existing planting with new insertions into the landscape

Early massing study exploring the relationship between the main house
and outbuildings constructed under
the rules of 'Permitted Development'